Zinken regenpijp

 

Zinken regenpijp

zinken regenpijp aanschaffen? Koop een groot assortiment aan zinken regenpijpen. Verkrijgbaar in lengtes van  een meter, twee meter en drie meter. En in diameters van 80 mm en 100 mm. A-kwaliteit regenwaterafvoer systemen voor de beste prijs. Een zink regenpijp is een buis met een lengte van  een meter, twee meter en drie meter. 

zinken regenpijpHet voert het regenwater af vanaf de dakgoot langs het gebouw naar onderen. Naast zink wordt de buis ook gemaakt van pvc, koper en aluminium. Van origine is de regenpijp van zink het meest gebruikt voor een buis.

Regenpijp 80 mm

De regenpijp met een diameter van 80 mm is de meest gebruikte maat in Nederland (en Duitsland, Belgiƫ, etc.). De 80 mm zinken regenpijp volstaat bij de meeste huizen van een normaal formaat. Voornamelijk bij grote gebouwen, zoals bedrijfshallen, wordt de 100 mm buis gebruikt om het hemelwater af te voeren.

Bij grote huizen, wordt er in de meeste gevallen voor gekozen om het water dan gewoon op meerdere plekken naar beneden af te voeren.

Regenpijpen zijn vaak gemaakt van Zink, PVC, Aluminium of koper. Daarnaast zijn ze in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals zwart, bruin, wit, zinkkleur en andere RAL kleuren.

Regenpijp 100 mm

De regenpijp 100 mm (diameter) wordt voornamelijk gebruikt voor grote gebouwen, zoals bedrijfshallen, appartementen, flatgebouwen en andere grote gebouwen. 

Regenpijp 60 mm

Heb je een klein dakje en wil je daar het hemelwater van afvoeren? Dan volstaat een Regenpijp 60 mm (diameter) ook. Dit geeft een subtiele uitstraling aan jouw hemelwater afvoersysteem.


Een reactie posten

0 Reacties